În spatele fiecărui produs Chic Maison se află pasiunea și munca
unei echipe unite de profesioniști desăvârșiți.
Vă așteptăm alături de noi să ducem povestea Chic Maison mai departe!

La Chic Maison ne dedicăm creării unei experiențe unice de mobilare și amenajare a oricărui spațiu, oferindu-le clienților noștri atât piese de mobilier, decorațiuni și accesorii de calitate superioară, cât și interes față de preferințele și nevoile lor, consiliere specializată și un nivel înalt de expertiză tehnică. Pentru a construi parteneriate pe termen lung cu clienții noștri, mai întâi e necesar să stabilim relații pline de satisfacții cu proprii angajați.

La Chic Maison investim în oameni dinamici, inovativi, care își doresc să se dezvolte într-un mediu activ, plin de provocări. Profesionalismul angajaților noștri este cheia succesului companiei și a satisfacției clienților. Suntem mereu în căutare de persoane talentate, eficiente și determinate, care să ne ajute să oferim clienților Chic Maison cea mai bună selecție posibilă de mobilier și decorațiuni chic la o calitate și o valoare de neegalat în domeniul nostru de activitate.

Dacă ești interesat să faci parte din echipa noastră, te încurajăm să ne vizitezi showroom-ul, să verifici calitatea produselor, să discuți cu colegii noștri și să te bucuri de atmosfera de la Chic Maison. Apoi urmărește această pagină pentru a fi la curent cu oportunitățile de carieră disponibile și aplică online trimițându-ne CV-ul tău. Abia așteptăm să te cunoaștem!

Top