Showroom-ul Chic Maison – nominalizat in competitia Best of Craiova 2016

admin April 11, 2016 No Comments

În luna martie 2016, postul de televiziune Alege TV a dat startul primei etape din competiția Best of Craiova 2016, proiect care are ca scop descoperirea celor mai bune firme din oraș. Craiovenii au nominalizat firmele favorite și am fost extrem de bucuroși să aflăm că showroom-ul Chic Maison se numără printre cele 5 magazine de mobilă și decorațiuni interioare preferate. Care dintre cele 5 firme va deveni Best of Craiova … asta depinde doar de voi!

Best of Craiova 2016

Pe 7 aprilie 2016 s-a dat start vot în etapa finală a competiției Best of Craiova 2016. În această etapă, craiovenii sunt invitați să voteze pe www.alege.tv cele mai bune firme din 16 domenii. Firmele câștigătoare pe fiecare domeniu de activitate vor fi premiate de Alege TV într-o gală a excelenței în afaceri. De asemenea, toți craiovenii care participă la nominalizare și votare vor fi înscriși automat într-o tombolă cu premii surpriză.

Încă de la inaugurare, showroom-ul Chic Maison a oferit craiovenilor produse de calitate superioară și servicii personalizate, țintind mereu către excelență. Ne bucură nominalizarea în competiția Best of Craiova 2016, dar mai dragă decât orice premiu ne este satisfacția clienților noștri. Dacă am reușit, prin produsele și serviciile oferite, să contribuim la confortul căminului dumneavoastră, ne-ar onora votul dumneavoastră!

Mecanismul votării:

Pasul 1: Accesați acest link, introduceți-vă adresa de email și apăsați Trimite

Pasul 2: Bifați căsuțele corespunzătoare firmelor favorite. Chic Maison se regăsește printre opțiunile de la întrebarea 14: Care este cel mai bun MAGAZIN DE MOBILĂ ȘI DECORAȚIUNI INTERIOARE din Craiova?

Pasul 3: După ce ați apăsat pe butonul Trimite răspunsuri, veți primi un email de confirmare a votului. În email, apăsați pe Confirm survey response!

Vă mulțumim pentru acest vot de încredere și promitem să muncim cu dedicare și pasiune în fiecare zi pentru a vă demonstra că suntem Best of Craiova!

Echipa Chic Maison

admin