Eveniment Meet the Designer la Chic Maison

admin November 16, 2016 No Comments
Eveniment Meet the Designer - Madalina Stoica
J

Joi, 3 noiembrie 2016, showroom-urile Chic Maison și Charisma Antichități au fost gazdele primei ediții a evenimentului Meet the Designer. Acesta face parte dintr-o serie de întâlniri dedicate promovării artiștilor și designerilor locali și creațiilor acestora. Ediția inaugurală a evenimentului, organizată de Coolhunting afFAIRs, Charisma și Chic Maison, a adus-o în fața craiovenilor iubitori de frumos pe Mădălina Stoica, autor de bijuterie contemporană.

Eveniment Meet the Designer - Madalina Stoica

Despre Mădălina Stoica

Absolventă a Școlii de Bijuterie Contemporană Assamblage, Mădălina Stoica s-a făcut remarcată de-a lungul timpului printr-o viziune aparte asupra bijuteriei și prin creațiile sale spectaculoase. Colecțiile designerului au fost expuse și apreciate atât în țară, cât și în străinătate, în Suedia, Franţa, Olanda și Spania, la târguri de bijuterie și evenimente de profil. “Pentru mine bijuteriile pe care le fac sunt ființe vii, ce creez nu se datorează unui trend, ci unei trăiri, stări, aș putea spune chiar că eu trăiesc, mă exprim și comunic cu lumea exterioară prin intermediul bijuteriei”, a declarat Mădălina Stoica.

Prima ediție a Meet the Designer

În cadrul evenimentului, participanții au putut admira creațiile designerului, grupate în 5 colecții: Inițial, Inscriptibil, Extreme, Synaesthesia și Amalgam. Un loc important l-a ocupat și piesa-vedetă “Maghen David” (“Steaua lui David”). Atmosfera a fost însuflețită de o demonstrație de montare a unui colier, dar și de acordarea unui premiu surpriză unei norocoase participante, constând dintr-o pereche de cercei semnați Mădălina Stoica.

Echipele Chic Maison și Charisma mulțumesc designerului Mădălina Stoica și consulantului în imagine și stil Eli Adam pentru colaborarea plăcută la organizarea evenimentului Meet the Designer. De asemenea, mulțumim tuturor celor care au dat curs invitației de a petrece câteva ore în showroom-urile noastre primitoare! Până la următorul eveniment, nu uitați că ne puteți vizita în Craiova, str. Rovinari, nr. 19, de luni până vineri între 11:30 și 19:00 și sâmbăta între 09:00 și 17:00!

admin