Prezentare produse Bose la Chic Maison

admin December 18, 2016 No Comments
Prezentare echipamente audio Bose la Chic Maison
P

Pentru că împărtășim pasiunea pentru muzică și sunetul de calitate, joi, 15 decembrie 2016, în showroom-ul Chic Maison din Craiova a avut loc un eveniment de prezentare echipamente audio și produse Bose. Prezentarea a fost susținută de domnul Cristian Anton, Managing Partner la Datasoft – partener Bose.

Prezentare produse Bose la Chic Maison

Invitații la eveniment s-au bucurat de demonstrații live, au avut șansa de a testa produsele expuse și de a pune întrebări despre cele mai performante echipamente audio de pe piață.

Prezentare echipamente audio Bose la Chic Maison

Despre produsele Bose

Echipamentele audio Bose aduc soluții eficiente de sonorizare pentru orice spațiu, de la restaurante la stadioane și de la catedrale până la discoteci, săli de conferințe, săli de sport și hoteluri. Sinonim cu sunetul inovației, Bose înseamnă:

  • Proiectare și predicție acustică
  • Cercetare și perfecționare continuă

Echipamente Bose in showroom-ul Chic Maison din Craiova

Echipa Chic Maison mulțumește colegilor de la Datasoft  pentru colaborarea plăcută la organizarea evenimentului de prezentare a produselor Bose. De asemenea, mulțumim tuturor celor care au dat curs invitației de a petrece câteva ore în showroom-ul nostru primitor!

Până la următorul eveniment, nu uitați că ne puteți vizita în Craiova, str. Rovinari, nr. 19, de luni până vineri între 11:30 și 19:00 și sâmbăta între 09:00 și 17:00!

admin