Consiliere

Mobilierul la comandă la standarde înalte, produsele de calitate superioară și soluțiile moderne și diversificate ne recomandă, dar ne mândrim și cu echipa de consultanți specializați care vă stau mereu la dispoziție cu informații privind produsele, termenele de execuție, livrare și montaj, modul de întrebuințare și funcționare și garanția acestora.

Consilierii Chic Maison sunt mereu alături de dumneavoastră cu informații despre mobilierul și decorațiunile interioare ce se pliază cel mai bine pe nevoile și preferințele dumneavoastră de amenajare.

Design

Designerii Chic Maison vă vin în întâmpinare cu un concept integrat ce cuprinde cele mai potrivite propuneri de mobilier și amenajare interioară. Luând în considerare preferințele dumneavoastră, arhitectura spațiului de amenajat și cele mai actuale trend-uri în domeniul mobilierului și decorului interior, designerii noștri vă vor ajuta să transformați orice încăpere într-un spațiu unic. Mobilarea și amenajarea interioară cu un design personalizat va imprima un stil aparte noii locuințe de vis pe care v-o doriți.

Proiectare

Proiectanții Chic Maison realizează proiectele necesare pentru a vă ajuta să vă amenajați dormitorul, living-ul sau bucătăria pe care le visați. Concepția și proiectarea profesionistă a celei mai bune soluții de amenajare dedicată spațiului dumneavoastră sunt realizate în concordanță cu propriile dumneavoastră nevoi și preferințe.

Execuția unor simulări tridimensionale ale spațiului de amenajat, releveuri și planuri de mobilare este primul pas pentru realizarea mobilierului la comandă care să corespundă dorințelor dumneavoastră.

Livrare

Chic Maison asigură clienților săi livrarea mobilierului la locul de montaj în condiții deosebite de transport. Data și intervalul orar în care piesele de mobilier vor fi livrate sunt stabilite de comun acord între client și consilierul dedicat. Costurile legate de transportul produselor diferă în funcție de adresa de livrare și valoarea totală a produselor achiziționate sau comandate. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați consilierii din showroom-ul Chic Maison!

Montaj

Montajul și asamblarea pieselor de mobilier achiziționate sau comandate de la Chic Maison se vor realiza cu profesionalism de către o echipă specializată de tâmplari și montatori. Poziționarea și montajul mobilierului vor fi realizate la standarde înalte de calitate la locul de montaj, în funcție de spațiul disponibil și indicațiile clientului.

Garantie

Toate piesele de mobilier din showroom-ul Chic Maison sau realizate la comandă în fabrică beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Chic Maison oferă garanție împotriva oricărui defect deviat dintr-un viciu de fabricație. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați consilierii din showroom.

Top