Sesiune de dezvoltare personala la Chic Maison

admin February 11, 2016 1 Comment
V

Vineri, 5 februarie, în showroom-ul Chic Maison din Craiova a avut loc un eveniment special: membrii echipelor Charisma și Chic Maison au participat la o pregătire non-formală bazată pe jocul de coaching și dezvoltare personală Points of View. La finalul sesiunii, obiectivele personale și profesionale ale fiecărui participant au părut mai accesibile, iar provocările mai ușor de depășit!

Sesiune Points of View la Charisma si Chic Maison

Sesiunea a fost organizată și moderată de trainer-ul Irinel Căldărușe, care ne-a oferit o experiență surprinzătoare, creativă și motivațională. Prin intermediul acesteia ne-a  ajutat să ne descoperim pe noi înșine, dar și pe cei alături de care lucrăm, să sudăm legăturile de echipă și să ne întărim angajamentul față de obiectivele companiilor în care activăm. Folosind fotografii color sau alb-negre însoțite de cuvinte reprezentative, pliate pe subiecte din viața personală sau profesională a participanților, și asigurând un climat prielnic de dialog deschis și introspecție, trainer-ul ne-a ajutat să ne autocunoaștem, să ne împărtășim punctul de vedere,  dar și să explorăm perspectivele celorlalți asupra anumitor subiecte.

Îi mulțumim trainer-ului nostru pentru oportunitatea de a lua parte la o sesiune atât de utilă, de la care fiecare participant a plecat mai atent, mai concentrat și mai determinat! 🙂

admin

One thought on “Sesiune de dezvoltare personala la Chic Maison

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *